onsdag 28 september 2011

Jahn P. testar.

Höstprovning på LellÖna. En höstStout från danska Beerhere. 6,5%, toner av kaffe i smaken. Passar fint i den höga friska septemberluften. Betyg 4. Skall försöka ta några höstborrar under natten.

tisdag 27 september 2011

Knepige Pettersson

HP ska börja sätta på kapsyler själv! Problemet är ju ibland, att man inte hittar någon öppnare. Han kanske ska smaka lite och korka igen. Va vet ja?

måndag 26 september 2011

Rektorn och Rolle på turné.

Bild 1. Rolle har träffat en kompis. Rory McIlroy. Bild 2. Rolle och Rektorn har fyndat på en lokal shop.
Bild 3.
Här är det
provning av en
amerikansk IPA.
Betyg 4+.
Bild 4.
När man är i
Skottland ska
det ju smakas
lokal öl.
En hyfsad Arran.

söndag 25 september 2011

Årets gäddfest är över

Över 150 båtar startade under helgen. Vi körde bom på lördagen men fick lite på söndagen. Fick ihop 8,2 kilo. Nästa år då dj-vlar.

fredag 23 september 2011

Hett tips inför helgen

Några drag som kan föra oss till lycka och framgång.

torsdag 22 september 2011

Gäddfestivalen till helgen.

Ikväll blir det materialvård av fiskeutrustningen inför kommande helg. Det är den stora fiskefesten på G. Jag ska slipa krok, kolla linor, m.m. Jag kanske avslöjar lite tips om drag i morgon. Nerverna börjar göra sig gällande. Kanske behöver dämpa med nån öl.

söndag 18 september 2011

Åter en härlig helg.

BILD 1. Invigning av nya grillen. Härligt väder igår. Kunde stå ute och laga maten. BILD 2. Av en ren tillfällighet så hade Björn köpt med flera olika öl. Flera var riktigt bra. Andra från vänster hade jag testat förut, så det var roligt att se deras miner. En del tyckte den smaka fan, andra sa, -va äcklig. Det var en Geuze. Mohawken var riktigt bra. Även Nögne och Dogtoberfest var riktigt bra. BILD 3 När solen gick ner så var det läge att gå in. Nu blev det diskussioner om ölen. Fick inte fram nån vinnare av nån orsak.

fredag 16 september 2011

Mystiskt MMS.

MMS från Rektorn. Hej Sigge. Här har du en mästare. F-n vet vad han menar. Antagligen, en mästare att skicka dåliga bilder.

måndag 12 september 2011

Dags för lite pussel-pyssel.

Vad är det för filurer här tro? http://four.flash-gear.com/npuz/puz.php?c=v&id=3588561&k=77266265

Fuktigt om fötterna.

Vår djupt religiöse Rektor skulle höra på helg- målsringningen under helgen. Det är första gången nån hör på den med vadar- stövlar.

Gäddkungen.

Erling är på öringfiske i Sälen. Konstig sak. Väldigt likt en Gädda.

fredag 9 september 2011

Underbar kväll

Igårkväll var det åter en härlig kväll. Naturligtvis skulle det grillas lite. Att sen få sitta i solen en stund är ju aldrig fel. Faktiskt så smög det på mig lite "Paltkoma", eller som vi säger i Värmland, "Matsvem". Ikväll kommer frugan till stugan. Då blir det att
grilla lite mer.
Med därtill hörande dryck. Bosse ska med så jag ska köpa nåt gott till han också.

måndag 5 september 2011

GÄ testar nyhet

Asundi från Åsundens bryggeri. En Ale från ett microbryggeri i Ulricehamn. En trevlig bekantskap som det ska bli fler av. Betyg 4+

BBB fann raritet.

MMS från
BBB.
Kolla vad jag
fann på
Gardemons
flygplats.
Inte bara
vindsnurror
som är namn-
givna.

söndag 4 september 2011

"Glada" gänget på Irland

Här är det riktigt livat. Bild 1. Undrar om inte Åke drar lite på mun? Bild 2. Inte ens stämnings- höjarn Mats drar på smilbanden. Nu kom jag på varför. Dom är ju på golfresa.

lördag 3 september 2011

Vilsna själar på Irland

Bild 1. Affär med 109 olika öl. Morgan fick visst spel i denna shop, när han såg all öl. Bild 2. Fick ingen förklaring till denna bild. Man ser ju att det är ett bryggeri, nånstans. Bild 3. Gängets stora muntergökar. Morgan, Perra och Åke ser ju ut att ha JÄTTEKUL, när dom provar Guinness. Synd att inte Rektorn är med. Han förhöjer alltid stämningen.

fredag 2 september 2011

MGP på turne i Skåne.

MMS från Micke GP. Kvällens inköp.

Kvällens test.

Så här i början av september är det ju passande att prova lite oktoberöl. Betyg kommer kanske senare.

Kraftiga reprimander utdelas härmed.

Vår Rektorn falerar inför uppropet på tisdag. Reprimand 1. Han var på bolaget IGÅR och vidarebefodrade inte att det fanns nyheter där. USCH och fy. Reprimand 2. Han kommer inte själv på uppropsdagen. Nog f-n ska väl en rektor vara på plats då? Starka viljor inom föreningen vill att han ska få skölja fat resten av året.

torsdag 1 september 2011

Ett gäng på resa

HP står för dagens lunch. Gänget tål visst inte mat på fastande mage, så det krävs lite listighet.