söndag 18 september 2011

Åter en härlig helg.

BILD 1. Invigning av nya grillen. Härligt väder igår. Kunde stå ute och laga maten. BILD 2. Av en ren tillfällighet så hade Björn köpt med flera olika öl. Flera var riktigt bra. Andra från vänster hade jag testat förut, så det var roligt att se deras miner. En del tyckte den smaka fan, andra sa, -va äcklig. Det var en Geuze. Mohawken var riktigt bra. Även Nögne och Dogtoberfest var riktigt bra. BILD 3 När solen gick ner så var det läge att gå in. Nu blev det diskussioner om ölen. Fick inte fram nån vinnare av nån orsak.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att ni inte fick fram ett resultat berodde väl på att ni drack Vin på dunk och för många Norrlands Guld, du är avslöjad syns väl på grillen....Hmmm Det blir kvarsittning på Tisdag.

Anonym sa...

Ang. vinet.
Det hade jag i grytan.
Jag gjorde Boeuf Bourguignon.
Det är 6 dl vin i grytan.
Damerna ville hellre ha vin än öl till maten.
Ang. Norrlands Guld.
Vid Fryken är det tradition att kocken ska ha öl vid tillagningen av maten.
MVH Sigge Morberg

Anonym sa...

Ang vinet så må det var hänt! men vad gäller Traditionen vid Fryken!! Att Bryggmästare Sigge kallar Norrlands Guld för ÖL är en stor skam och dessutom erkänner att han dricker N.G!! Och inte nog med det han gillar säkert N.G Ljus också... tycker det känns som en varning! Var kocken full? hotad? börjar bli senil? Hmmm blir rapport på detta!! Ps Inte ens P.Morberg dricker N.G piss...

No 19 sa...

Gör sjömans biff i stället eller porterstek, Håller i allt med föregående inlägg, när det gäller NG.