där lite
fiiiiint.
Ostron!
För det
första var
det rent
djävligt
att få dom
satans skal-
djuren att
öppna sig.
När man
väl hade
öppnat dom,
så skulle det
njutas.
Enligt Google så skulle dom
stänkas på
med lite
citron.
Fint ska
det va.
Skar sen
loss deras
muskel.
Det såg ut
som nånting
man får ur
sig vid en
riktig för- kylning.
Ska man va fin så får man
lida pin.
Smaken var
ungefär som
en skopa från
en hamn-
bassäng på
västkusten.
Frun visste
på motmedel.
Jag blev
serverad en
god Martini.
Då gick den
unkna smaken
bort i ett
nafs. Den
som säger,
att Ostron är
gôtt har inte
stora krav
på livet.
2 kommentarer:
Det sägs att man skall pröva minst 3 gånger innan man börjar gilla ostron, sedan är man fast...
Det vettefan, har prövat det med men de blir inget godare för det. Det kanske beror på att vi bor lite för långt från båtarna som fiskar dom, de är väl halvruttna när vi sätter tänderna i dom.
Jag säger som en av våra brödr sa en gång under en gemensam resa i Frankrike, det smakar som daggmask i saltvatten.
Skicka en kommentar