söndag 18 september 2011
Åter en härlig helg.
BILD 1.
Invigning av
nya grillen.
Härligt väder
igår. Kunde stå
ute och laga
maten.
BILD 2.
Av en ren
tillfällighet
så hade Björn
köpt med
flera olika öl.
Flera var
riktigt bra.
Andra från
vänster hade
jag testat
förut, så det
var roligt att
se deras miner.
En del tyckte
den smaka fan,
andra sa,
-va äcklig.
Det var en
Geuze.
Mohawken var
riktigt bra.
Även Nögne
och Dogtoberfest
var riktigt bra.
BILD 3
När solen gick
ner så var det
läge att gå in.
Nu blev det
diskussioner
om ölen.
Fick inte fram
nån vinnare av
nån orsak.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Att ni inte fick fram ett resultat berodde väl på att ni drack Vin på dunk och för många Norrlands Guld, du är avslöjad syns väl på grillen....Hmmm Det blir kvarsittning på Tisdag.
Ang. vinet.
Det hade jag i grytan.
Jag gjorde Boeuf Bourguignon.
Det är 6 dl vin i grytan.
Damerna ville hellre ha vin än öl till maten.
Ang. Norrlands Guld.
Vid Fryken är det tradition att kocken ska ha öl vid tillagningen av maten.
MVH Sigge Morberg
Ang vinet så må det var hänt! men vad gäller Traditionen vid Fryken!! Att Bryggmästare Sigge kallar Norrlands Guld för ÖL är en stor skam och dessutom erkänner att han dricker N.G!! Och inte nog med det han gillar säkert N.G Ljus också... tycker det känns som en varning! Var kocken full? hotad? börjar bli senil? Hmmm blir rapport på detta!! Ps Inte ens P.Morberg dricker N.G piss...
Gör sjömans biff i stället eller porterstek, Håller i allt med föregående inlägg, när det gäller NG.
Skicka en kommentar