söndag 24 maj 2009

Kristi Flygartest

Åkte till stugan på onsdag kväll efter att ha fått en leverans från han som inte kör bil numera. I den härliga kvälls- solen så testade jag Arboga Vårlager. Bra Lager när man vill ha nåt svalkande. Betyg 4. Early Bird. En Ale som smakade och luktade lite skumt. Betyg 3-. Arboga Majbock. Mumsingen. Betyg 4+. Fullers Golden Pride. Betyg 3+. På lördagen tog jag Schneider Weisse. En skaplig veteöl. Betyg 3+. Helgens vinnare Arboga Majbock, (Om man inte räknar in vår Blended). Helgen ägnades litegrann åt Malte och Humle. Malte har kommit lite mer än Humle. C:a 1,5 meter hög.

5 kommentarer:

bjorne sa...

Gott att humlen växer så det knakar,undrar om man får komma och hälsa på något i sommar jag,vilka bloggbilder det kommer att bli när vi bär oss åt,ha de bra kompis.

Sigge sa...

Självklart ska vi ses i Stôga
när det blir väder och vind.
Men jag kommer inte att bjuda på
Mariestads 7,2.
Nåt mycket bättre ska det bli.

Cassandra sa...

Det verkar som en väl använd helg, men det slår förstås inte ölen från Eskilstuna Ölkultur.
Kul att få kontakt med Stadshusdirrens bloggkompis! Värmland är aldrig fel, men ni har väl inget mikrobryggeri?

sa...

Hej
Var igår en "vänning" med frugan på Beefeater Inn. Tog ett par säkra Spitfire till maten, det är ju alltid ett säkert kort. Dögrävarn kom in genom dörrn och slog sig ner. Vi tittade igenom sortimentet gemensamt och kom fram till att en LandsortsLager från Nynäshamns Ångbryggeri fick det bli. Kunde fortfarande förnimma den goda smaken från Pickla Pils från samma tillverkare men men.. LansdortsLager var nåt helt annat: Ingen krona, kort i smaken, dystert. Betyget fick bli en 2+.
/GÄ

Sigge sa...

Bra jobbat GÄ,(GodsÄgarn på Björkedal).
Pickla Pils har jag aldrig provat.
Får nog ta den till sommarn när vi kommer ner.